το εκπαιδευτήριό μας

περισσότερα

Επιτυχόντες Πανελληνίων 2023

περισσότερα

Το Σχολείο μας

Η Πολύτροπη προσφέρει ολοκληρωμένη παιδεία και απαλλάσσει τους µαθητές της από την ανάγκη οποιασδήποτε εξωσχολικής ή παράλληλης βοήθειας, είτε στα κύρια µαθήµατα είτε στις ξένες γλώσσες είτε σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια, ώστε οι µαθητές της να συνεχίσουν τις πανεπιστηµιακές τους σπουδές και να ενταχθούν στην αγορά εργασίας πλήρως εξοπλισμένοι.

Featured Icon για STEM

STEM

Το STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) αποτελεί έναν καινοτόμο τρόπο εκπαίδευσης. Τα προγράμματα STEM του σχολείου μας παρέχουν ευκαιρίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ενθαρρύνοντας τα παιδιά να απαντούν σε ερωτήματα και να εμπλέκονται σε διαθεματικές δραστηριότητες ώστε να προσεγγίσουν και να μελετήσουν έννοιες και αρχές από ένα σύνολο επιστημονικών πεδίων όπως αυτά της Μηχανικής, της Πληροφορικής, των Μαθηματικών και της Φυσικής.

Περισσότερα
Featured Icon για Διαγωνίσματα - Ενημερώσεις Γονέων

Διαγωνίσματα - Ενημερώσεις Γονέων

Στο σχολείο ακολουθείται ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο και αντικειμενικό σύστημα αξιολόγησης της μαθησιακής πορείας και των επιδόσεων κάθε μαθητή, το οποίο αποτελείται από συχνούς κύκλους διαγωνισμάτων σε όλα τα βασικά μαθήματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Πολύτροπη ενηµερώνει τακτικά τους γονείς και κηδεµόνες -τόσο σε καθορισμένες συναντήσεις όσο και µε την αξιοποίηση του διαδικτύου- για την επίδοση, την απόδοση, τις απουσίες και τη συμπεριφορά των παιδιών.

Περισσότερα
Featured Icon για Εκδόσεις - Βιβλία

Εκδόσεις - Βιβλία

Η Πολύτροπη -αξιοποιώντας τη διδακτική εμπειρία 32 ετών στη Μέση Εκπαίδευση- έχει κυκλοφορήσει µια σειρά από δικά της βιβλία για όλα τα µαθήµατα, τα οποία παρέχονται δωρεάν στους µαθητές του σχολείου, µε σκοπό την ενίσχυση των εγχειριδίων του ΟΕΔΒ, τη σωστή οργάνωση της µελέτης και την εμβάθυνση στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείµενα.

Περισσότερα
Featured Icon για Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Η Πολύτροπη θεωρεί ότι η ορθή επιλογή του επαγγέλματος είναι θεμέλιο της επαγγελµατικής επιτυχίας και της προσωπικής ολοκλήρωσης. Για το λόγο αυτό, το σχολείο διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις µε µαθητές και γονείς για θέµατα επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ ο σύλλογος αποφοίτων του σχολείου μας διοργανώνει ομιλίες για τις σχολές κάθε προσανατολισμού.

Περισσότερα

Το σχολείο μας στα Δυτικά Προάστια

Image

 

Η Πολύτροπη λειτουργεί και στα Δυτικά Προάστια.

Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Πολύτροπη Αρμονία» μοιράζονται το ίδιο όραμα και πρόγραμμα σπουδών με την «Πολύτροπη». Το Γυμνάσιο-Λύκειο της «Πολύτροπης Αρμονίας» ιδρύθηκε το εκπαιδευτικό έτος 2005-2006 στο Δάσος Χαϊδαρίου. Έκτοτε, έχει βοηθήσει εκατοντάδες μαθητές/τριες να εισαχθούν στις καλύτερες σχολές της χώρας μας, εξασφαλίζοντας μια λαμπρή επαγγελματική ή επιστημονική καριέρα στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό.

Περισσότερα

τα νέα μας

εκδηλώσεις - εκδρομές

Ημερίδα για τη Νεοελληνική Γλώσσα στο Λύκειο

Ημερίδα για τη Νεοελληνική Γλώσσα στο Λύκειο

Η Επιστημονική Ένωση και το περιοδικό ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ διοργανώνουν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 09:30-14:00 ημερίδα για τη ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, στο αμφιθέατρο του ΓΕΛ ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ (Σωκράτους 65, Χαϊδάρι) με θέμα «Τα προγράμματα σπουδών και η πραγματικότητα».

περισσότερα
Ο "Πυθαγόρας 2023" στην Πολύτροπη

Ο "Πυθαγόρας 2023" στην Πολύτροπη

Το σχολείο μας λειτουργεί και φέτος ως εξεταστικό κέντρο για τον νέο και πρωτότυπο ως προς τους στόχους του διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου, 11 Μαρτίου 2023 εξ αποστάσεως, ηλεκτρονικά.

περισσότερα

ημερολόγιο